Schwinn logo 2
Potřebné ingredience
čokoládový korpus, vanilkový krém+pomaz. máslo, jahody z mražáku (věděla jsem,že ho hned večer sníme,tak jsem to riskla), a pařížská šlehačka na druhý průřez, zdobení čokoládová poleva,ml.hmota+WI
Postup přípravy
dortík byl na víkendovou akci s naším sportovním klubíkem, kde jsme řádili na schwinn cyclingu, zrovna mi to vyšlo na narozky,tak jsem upekla z toho co doma přebývalo zákusek, takže tam bylo vše dohromady,protože někteří ml.marcipán neradi,tak bylo polito čokoládovou polevou a obtaženo zboku ml. hmotou, zbyla mi ještě pařížská šlehajda,tak jsem to spotřebovala nahoru, samozřejmě, že mi pod tím hmota začala téct,ale toho si nikdo nevšiml,protože než stačila sklouznout první kapka,tak už bylo po něm
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé